Mega Joker - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Mega Joker Joaca
Role
5
Linii
10
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
-
Unde să joci

Mega Joker este un slot contemporan cu elementele sloturilor clasice. Slotul online are 5 linii de plată (ca și majoritatea sloturilor clasice). Reieșind din aceasta, la fel de redus este numărul simbolurilor slotului online Mega Joker are doar câteva simboluri. Per general simbolurile sunt de 2 tipuri: fructe și simboluri speciale de plăți.

Simbolurile fructe din slotul online Mega Joker sunt:

 • Prune;
 • Cireșe;
 • Lămâi;
 • Portocale;
 • Pepeni verzi.

Fiecare din aceste simboluri are un coeficient diferit de plată, dar de cele mai multe ori, formează combinații de câștig. Pe lângă simbolurile fructe, în joc mai sunt și simboluri speciale, care oferă câștiguri mai mari. Aceste simboluri sunt:

 • Simbolul Lingou de aur;
 • Simbolul Clopot de aur;
 • Simbolul cifrei 7.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Mega Joker este un slot destul de vechi, respectiv, în comparație cu sloturile 7777 mai fresh, acesta oferă jucătorilor mai puține bonusuri. Cu toate acestea, jocul vine cu o caracteristică bonus unică. Este vorba despre funcția bonus Super meter.

Funcția bonus Super meter. Această funcție de bonus, mai bine zis, acest joc de bonus este valabil doar atunci, când pe role este prezentă o combinație câștigătoare formată din simboluri specifice. În timpul jocului cu funcția Super meter activată, toate cele 5 linii vor fi activate complet. Totodată, în acest caz, ai posibilitatea de a paria în afara limitelor.

În cazul în care, jucând cu Super meter activat, Jokerul va ateriza pe una din rolele slotului, vei câștiga o recompensă mult mai mare decât câștigurile obișnuite pe care le oferă jocul.

În Mega Joker lipsește o rundă aparte destinată Jackpot-ului. Totodată, jucătorii au mai multe opțiuni de a câștiga premiul mult dorit. Folosind butonul Colectare din slot machine Mega Joker, poți schimb ridica premiul pe acest câmp sau puteți risca și continua jocul pe câmpul de sus.

În acest context, evident, câștigurile se vor diferenția în funcție de simboluri. Astfel, vei putea obține următoarele câștiguri:

 • Combinațiile formate din lingouri, clopote și 7 îți vor aduce câștiguri de până la 2000 monede.
 • Prunele, cireșele, portocalele, pepenii verzi și lămâile vor înmulți plățile vor genera câștiguri de la 10 până la 1200 monede.
 • Simbolul Wilds îți va oferi un câștig cu o valoare de până la 2000 de monede.

Este necesar de menționat că, depunerea minimă în Mega Joker este 1,00 € pe rotire cu pariuri pe toate liniile de câștig cu cea mai mică valoare a monedei, iar miza maximă este de 10,00 EUR pe rotire cu pariuri pe toate liniile de câștig cu cea mai mare valoare a monedei.

Unde poți juca Mega Joker pentru bani reali

Poți juca Mega Joker pentru bani reali în unul dintre cazinourile online licențiate din România. Îți recomandăm să încerci acest joc în Betano, Betfair sau Admiral. Totodată, poți vedea lista noastră cu cazinouri recomandate și alege cazinoul care ți se potrivește cel mai bine.

Este posibil să descarci jocul?

Mega Joker îți oferă autonomie - poți descărca jocul pe dispozitivele Windows și Android. Tot ce trebuie să faci este să accesezi Windows Store sau să descărci fișierul APK (în cazul versiunii Android)

Alte sloturi
Shinning Crown
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
10 Linii
Joaca
Dolphin Pearl
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Ultra Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94% RTP
9 Linii
Joaca
Fruit Cocktail
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95,6% RTP
9 Linii
Joaca