Ultra Hot slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Ultra Hot Joaca
Role
5
Linii
9
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Ești amator al sloturilor clasice dar cu o abordare modernă? Slotul online Ultra Hot ar fi o opțiune potrivită pentru ține. Conceptul jocului este maxim apropiat de conceptul slotului clasic 3 × 3. Ultra Hot îți oferă o grafică de calitate înaltă și un gameplay interactiv. Totodată, din motiv că este un joc maxim apropiat de versiunea clasică a sloturilor, acesta nu are multe bonusuri sau opțiuni speciale.

Slotul online Ultra Hot are 3 role și doar 5 linii de plată. Slotul are un număr redus de simboluri. Descrierea detaliată a fiecărui simbol o găsești mai jos.

  • 77 - în cazul în care obții o combinație formată din 3 simboluri 77, vei obține un câștig de 750 monede.
  • Double Stars este simbolul Ultra Hot online, care oferă câștigătorului o remunerare de 200 monede (în cazul în care jucătorul obține o combinație formată din 3 simboluri Double Stars). pariorii cu 200 de monede pentru simbolul care apare de 3 ori pe rolele principale.
  • BAR - în cazul în care obții o combinație formată din 3 simboluri BAR, jocul te va remunera cu un câștig de 60 monede.

Pe lângă simbolurile mai sus menționate, în joc vei găsi și simboluri care îți vor oferi câștiguri mai modeste. Aceste simboluri sunt reprezentate prin fructe. Este vorba despre simbolurile portocale, prune, cireșe, lămâi. În cazul în care îți pică o combinație formată din 3 simboluri fructe identice, vei câștiga 40 monede.

Simbolul care generează cele mai mici câștiguri este simbolul X. În cazul în care obții o combinație formată din 3 simboluri X, vei câștiga doar 5 monede (ceea ce este destul de modest în comparație cu câștigurile oferite de celelalte simboluri).  este finalul lotului și are o valoare de 5 monede pentru afișarea de 3 ori pe role.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Precum am menționat, jocul online Ultra Hot seamănă foarte mult cu un slot clasic. Acesta, de fapt, este motivul principal care determină lipsa bonusurilor și a jocurilor de bonus. Unicul bonus pe care îl oferă jocul este opțiunea de dublare a câștigului. Acest lucru presupune un joc de cărți în cadrul căruia jucătorul trebuie să ghicească culoarea cărții. Șansele acestui joc sunt 50 la 50, astfel, ai șanse egale de a-ți dubla câștigul, cât și de a-l pierde în întregime.

Chiar dacă jocul nu are atât de multe bonusuri precum sloturile moderne, totuși câștigurile Ultra Hot sunt atractive chiar și pentru cei mai experimentați jucători!

Unde poți juca pentru bani reali

Betfair, Vlad Cazino și Superbet îți oferă posibilitatea de a juca Ultra Hot online pe bani reali. Totodată, poți alege și un alt cazino din lista cazinourilor licențiate din România, prezentată pe site-ul nostru.

Este posibil să descarci jocul?

Jocul este disponibil spre descărcare în Microsoft Store (pentru dispozitivele Windows). Totodată, poți descărca și fișierul APK al jocului pentru a instala jocul pe dispozitivul Android.

Alte sloturi
Fruit Cocktail
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95,6% RTP
9 Linii
Joaca
Flaming Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95% RTP
40 Linii
Joaca
Dolphin Pearl
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Book of Ra
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94,4% RTP
9 Linii
Joaca