Ruletă online pe bani reali România

Chiar și în condițiile în care există o varietate de sloturi online, ruleta online rămâne a fi un joc popular pentru cei pasionați de jocurile de noroc. Cu un istoric extins, ruleta online rămâne actuală și în prezent. Cazinourile online licențiate din România oferă jucătorilor săi posibilitatea de a juca ruletă online la condiții înalte de securitate și transparență.

1
100% pâna la 900 RON
Bonus de bun-venit (prima depunere)
New
Există aproximativ 900 de jocuri de noroc autorizate disponibile.
Peste 500 de rotiri gratuite cu pariere ușoare.
Versiune mobilă (Android, iOS, Windows).
Metode de depunere: Carduri de credit Skrill Neteller Paysafecard
Metode de retragere: Carduri de credit Skrill Neteller
Rotiri gratuite: da
Aplicatie mobila: no
Pariu: x25
2
400% pâna la 3000 RON 300 de rotiri gratuite
Bonus de bun venit
Mobil prietenos
Retrageri nelimitate
Cazinou mobil prietenos
Depunere minimă 20 RON
Metode de depunere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Neteller Paysafecard Trustly Ecopayz
Metode de retragere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Neteller Paysafecard Trustly Ecopayz
Rotiri gratuite: da
Aplicatie mobila: Android, iOS
Pariu: x50

Unde poți juca ruletă online: listă TOP cazinouri România

Pe site-ul nostru găsești cele mai populare tipuri de rulete online pe care le poți juca în cazinouri licențiate din România. Am creat un top pe care îl actualizăm permanent pentru a-ți oferi cele mai relevante date despre bonusurile valabile pentru fiecare tip de cazinou. Astfel, aici poți găsi cele mai avantajoase oferte de depuneri și bonusuri care neapărat îți vor mări satisfacția de la joc.

Tipuri de ruletă online

Există câteva tipuri de jocuri de ruletă. Deși acestea sunt asemănătoare în mare parte, totuși există anumite diferențe cheie pe care le descriem în continuare.

 • Ruletă americană - este formată din 36 numere și 2 zerouri. Pariurile se depun înainte ca dealer-ul să rotească roata. Odată ce toate pariurile au fost depuse, dealerul rotește roata, iar jucătorii care au ghicit numărul sau culoarea câștigătoare încasează câștigurile corespunzătoare.
 • Ruletă europeană spre deosebire de cea americană are doar un zerou. Aici la fel sunt 36 numere, iar scopul jucătorului este de a ghici culoarea sau numărul câștigător. Pariurile la fel se plasează înainte de lansarea jocului prin rotirea roții.
 • Ruletă franceză - o mare diferență dintre ruleta franceză și celelalte 2 tipuri descrise mai sus sunt regulile „La Partage” și „En Prison”. Aceste reguli determină procedura care se aplică atunci când jucătorul pierde un pariu egal din cauza faptului că mingea a aterizat în zona zero.

Reguli generale ruletă online

Regulile de bază a unei rulete online nu diferă esențial în raport cu regulile unei rulete clasice la un cazinou fizic. Iată care sunt regulile de bază a unei rulete online:

 • Plasezi un pariu acționând butoanele corespunzătoare;
 • Poți plasa oricâte pariuri dorești
 • Pariurile pe ruletă pot fi plasate înainte ca dealer-ul să închidă sesiunea de pariuri.
 • Doar dealerul plătește câștigătorul. 

Cum câștigi în ruletă online: sfaturi pentru jucători

Deși pare a fi un joc în care domină factorul norocului, totuși, ruleta online, în cazul unei abordări strategice eficiente, poate oferi jucătorilor săi castiguri considerabile. Pentru ca strategia aleasă să fie eficientă, este foarte important ca jucătorul să o abordeze într-un mod disciplinat și să nu se abată de la planul stabilit. În continuare prezentăm câteva strategii simple, dar și eficient, pe care le poatea aplica chiar și un jucător începător pentru a-și crește șansele de câștig.

Strategii care îți vor crește șansele de câștig

Strategia James Bond constă în repartizarea sumei pariate pe mai multe sectoare, astfel încât să crească șansele la câștig. De obicei, ca punct de reper în această strategie se folosește suma pariului de 200 unități. Conform acestei strategii, această suma va fi repartizată astfel:

 • 140 unități pe sectorul 19-36;
 • 50 unități pe 6 numere din intervalul 13-18;
 • 10 unități pe zerou.

Strategia duzinei. Conform acestei strategii timp de 10 spinuri jucătorul urmărește statistic cât de des câștigă numerele din fiecare duzină. După aceasta, jucătorul va paria pe ⅔ duzine care au avut cel mai bun randament în ceea ce privește generarea câștigurilor. Astfel, jucătorul își mărește șansele de câștig până la 66%.

Pro și Contra ruletă online pe bani reali

Jucând o ruletă online te vei bucura de aceleași facilități pe care le oferă un asemenea joc și într-un cazinou tradițional. În tabelul de mai jos descriem care sunt principalele avantaje, dar și neajunsuri a unui joc ruletă online pe bani reali

Pro

Contra

poți accesa tipul de ruletă dorit exact ca un cazinou real a într-un cazinou real fără a părăsi canapeaua preferată

atunci când joci ruletă online ai nevoie de o conexiune la internet stabilă și de înaltă viteză

emoții puternice de adrenalină și plăcere de la joc

 

Dacă ai ales să joci ruletă online într-un cazinou nelicențiat riști să fii mințit

o varietate înaltă de câștiguri

 

unele combinații au cote mari și permit câștiguri la fel de mari

 

reguli simple și ușor de înțeles

 

posibilitatea de a comunica cu dealerul și cu alți participanți la joc prin chat.

 

Este posibil să joci gratuit?

Pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a se antrena și a se acomoda cu interfața ruletei online, unele cazinouri oferă posibilitatea de a juca gratuit - pe bani virtuali. În asemenea caz, jucătorul va beneficia de întregul funcțional al ruletei, dar, totodată, nu va paria banii proprii.

Advantages of free versions

O versiune gratuită a unei rulete online presupune parierea banilor virtuali. Un asemenea joc presupune mai multe avantaje pentru jucător:

 • posibilitatea de antrenament și acomodare cu interfața de joc fără riscul de a pierde proprii bani din greșeală;
 • oportunitate de a urmări aspectul statistic și de a crea propria strategie de joc fără a risca bani reali;
 • posibilitatea de a obține o parte de emoțiile jocului pe bani reali. 

Cei mai populari producători de rulete online

Reieșind din faptul că jocul la rulete online capătă tot mai multă popularitate, se extinde și numărul de producători de asemenea jocuri. În tabelul de mai jos am prezentat TOP 5 cei mai populari producători de jocuri ruletă online, precum și cele mai renumite rulete pe care le-ai creat aceștia.

Provider

Denumire ruletă online

Evolution

Lightning Roulette

Auto-Roulette

Roulette

Red Tiger Gaming

European Roulette

Microgaming

Real Roulette

Saphire roulette

NETENT

European roulette

Playtech

Roulette

Ruletă online sau alte jocuri?

Marele avantaj al ruletei online este faptul că jucătorii pot crea și aplica strategii care vor crește șansele de câștig. Acest lucru este mai dificil de făcut în cazul sloturilor online, de exemplu. Astfel, deși persistă factorul norocului, mai există și aspectul statistic care îți permite să analizezi spinurile și să alegi strategia optimă. Astfel, în cazul în care dorești senzații profunde, dar și să controlezi într-o oarecare măsură situația, ruleta online reprezintă tipul de joc potrivit pentru tine. Plus la aceasta, spre deosebire de alte tipuri de jocuri de noroc, ruleta are un background istoric foarte profund, background despre care vorbim în continuare.

Istoria ruletei: date generale

Ruleta a fost inventată tocmai în anul 1655 de către renumitul matematician Blaise Pascal. Scopul inițial a lui Pascal nu era implementarea unui joc de noroc, dar inventarea unui motor veșnic. Până la urmă, experimentul lui Pascal a eșuat, în schimb, acest eveniment a dat naștere unui joc foarte popular în prezent.

Din acel moment, însă, ruleta a trecut prin mai multe modificări înainte de a ajunge la forma sub care o cunoaștem astăzi. În America jocul a ajuns abia în anii 1800, zeroul - un element important al ruletei, a fost adăugat abia în 1842.

Concluzie: totuși să joci sau nu?

Reieșind din avantajele pe care le-am analizat, jucând o ruletă online vei reuși să obții emoții pătrunzătoare, dar și, totodată, să deții control asupra situației prin intermediul strategiilor pe care le aplici. Poți obține câștiguri grozave datorită cotelor înalte. Totodată, jucând o ruletă online vei participa nu doar la un simplu joc, ci la o tradiție istorică care s-a dezvoltat de-a lungul anilor.

FAQ (Q&A)

Pot juca rulete online gratuit?

Da, o bună parte din cazinourile online îți permit să joci ruletă online gratuit. În timp ce joci gratuit, nu depui proprii bani, ci joci pe banii virtuali ai cazinoului.

Ce vârstă este necesar să am pentru a juca ruletă online?

Conform legislației în vigoare, trebuie să atingi majoratul (18 ani) pentru a juca ruletă online. Totodată, nu există limită de sus în ceea ce privește vârsta maximă a jucătorilor acceptați.

Cum pot juca online ruletă rusească?

Ruleta rusească nu este un joc de cazinou. Acest joc se joacă cu o armă încărcată și presupune pericol pentru viață.

Ruleta online este cu adevărat aleatorie?

Datorită tehnologiei RNG (Random Number Generation), fiecare rotire oferă aceleași șanse de câștig ca și rotirile precedente. Totodată, acest lucru nu este garantat dacă alegi să joci într-un cazinou online nelicențiat.

Cum pot găsi o ruletă online fără zerou?

Găsirea unui cazinou online legitim cu o masă de ruletă „No Zero” imposibilă, deoarece zerourile oferă casei marja sa de profit.