Fruit Cocktail - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Fruit Cocktail Joaca
Role
5
Linii
9
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Jucând Fruit Cocktail poți paria de la 1 până la 25 de monede pe 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată. Fruit Cocktail utilizează în total opt simboluri obișnuite, toate fiind derivate din sloturile originale de fructe mecanice. Simbolurile din Fruit Cocktail sunt următoarele: pepeni, pere, mere, piersici, lămâi și cireșe, precum și un cocktail de fructe și logo-ul Fruit Cocktail. Liniile de plată funcționează de la stânga la dreapta, precum și de la dreapta la stânga. Astfel, toate combinațiile câștigătoare pot începe pe rolele 1 sau 5, atâta timp cât continuă într-o succesiune neîntreruptă de-a lungul unei linii de plată.

Ciorchinele de cireșe sunt simbolul cu cea mai mică valoare, jucătorul câștigând 2 monede pentru o combinație din 3 simboluri identice și 10 monede pentru o combinație din 5 simboluri identice. În ordinea crescătoare a valorii, urmează simbolul piersic, lămâia și mărul, care generează câștiguri de până la 100 de monede pentru o combinație formată din 5 simboluri identice. Încercați să testați jocul demo Lucky Lady aici.

Cele patru simboluri de mare valoare sunt perele, pepenele verde, cocktailul de fructe și logo-ul Fruit Cocktail. Pentru cinci de același fel, aceste icoane câștigă 200, 500, 2.000 și, respectiv, 5.000 de monede.

Fruit Cocktail este simbolul Wilds al acestui slot și va înlocui toate simbolurile, cu excepția împrăștierii pentru a crea combinații câștigătoare.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Jocul bonus Fruit Cocktail îți oferă posibilitatea de a roti rolele gratis o singură dată. Te întrebi, cum ai putea declanșa acest joc? Deci, răspunsul este cât se poate de simplu: acest joc de bonus este declanșat atunci când obții pe role o combinație ce este formată din 3 sau mai multe simboluri Strawberry Scatters. În dependență de numărul simbolurilor Scatters din combinația respectivă, jucătorul va primi diverși multiplicatori. Pentru 3 simboluri Scatters vei primi Multiplicator x1, pentru 4 simboluri - Multiplicator x2, pentru 5 simboluri Scatters - un Multiplicator x3. Cele 3 simboluri Scatter vor activa un joc bonus numit febră care are loc pe un alt ecran. Pe Există 3 role pe acest ecran și un fascicul de lumină se deplasează pe ecran și va ateriza pe un simbol aleatoriu. Dacă simbolul de pe ecran se potrivește cu un simbol pe cele 3 role bonus, jucătorii vor primi o victorie.

Acest joc bonus va continua până când raza de lumină aterizează la ieșire și fiecare pereche se adaugă la suma pe care jucătorii au câștigat-o deja de maximum 100 de ori.

Unde poți juca pentru bani reali

Poți juca Fruit Cocktail în Betfair, Betano și Maxbet - cazinouri online licențiate din România. Totodată, poți alege alt cazino licențiat din lista cazinourilor recomandate pe care o găsești pe site-ul nostru.

Este posibil să descarci jocul?

Da, este posibil să descarci jocul Fruit Cocktail pentru dispozitivele Windows și Android. Poți face acest lucru direct din magazinele de aplicații oficiale.

Alte sloturi
40 Burning Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
40 Linii
Joaca
Shinning Crown
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
10 Linii
Joaca
Sizzling Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
93% RTP
9 Linii
Joaca
Book of Ra 6
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca