Book of Ra - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Book of Ra Joaca
Role
5
Linii
9
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Simbolurile slotului au o tematică egipteană - bijuterii, scarabe, totemuri, exploratori etc. Acestea sunt, de asemenea, simbolurile care plătesc cel mai mult, în timp ce cărțile standarte, cum ar fi Ace, King, Queen, Jack, 10 produc plăți mai mici. Există, de asemenea, un simbol Wild care le substituie pe toate celelalte, pentru a completa o combinație câștigătoare. Singura excepție ar fi simbolul Scatter, care este utilizat pentru activarea rundelor de rotiri gratuite.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Scatters & Wilds: simbolul slotului Book of Ra în sine este atât simbolul sălbatic, cât și simbolul scatter. Deci, va înlocui toate celelalte simboluri de pe role pentru plăcerea jucătorului de a câștiga. Există un total de 9 linii de plată și poți alege care sunt active în timpul unei rotiri.

Scatters & Free Spins: fără îndoială, cea mai atrăgătoare caracteristică a slotului Book of Ra este runda bonus gratuită. Trei simboluri „cărți de aur” Scatter obținute oriunde pe cele 5 role declanșează funcția Bonus de rotire gratuită. Mai exact, prima dată când apar 3 „cărți de aur” pe ecran, jucătorul câștigă 10 rotiri gratuite și un simbol special de extindere a bonusului care este utilizat în rotirile gratuite. Rotirile gratuite pot fi declanșate din nou în timpul jocului și nu există nicio limită a numărului de re spinuri pe care le poate câștiga un jucător. Miza jocului de rotire gratuită este aceeași miză folosită în jocul principal. Simțiți-vă liber să comparați jocul cu versiunea demo a Power Stars.

Special Bonus Expanding Symbol - înainte de a începe rotirile gratuite, Book of Ra va apărea pe ecran, iar paginile vor începe să se rotească. Odată ce paginile încetează să se mai rotească, va apărea simbolul Special Expanding. Dacă în timpul rotirilor gratuite, simbolul bonus ales apare de 2,3,4 sau de 5 ori, valoarea simbolului bonus va fi înmulțită cu liniile de plată. Valoarea simbolului bonusului special este determinată de însăți semn  și de mizele alese. Valoarea exactă poate fi afișată oricând făcând clic pe butonul „Tabelă de plată” din partea de jos a ecranului.

Obține trei dintre aceste simboluri și vei obține 10 rotiri gratuite. Aici unul dintre celelalte simboluri va fi ales aleatoriu ca o dispersie suplimentară.

Caracteristică Gamble: După orice victorie poți alege să-ți pariezi câștigurile într-un simplu joc de noroc. Ghicește doar dacă culoarea următoarei cărți va fi roșie sau neagră, iar acest lucru îți va dubla câștigurile sau pierderile.

Unde poți juca pentru bani reali

Poți juca Book of Ra în unul din cazinourile online licențiate din lista prezentată pe site-ul nostru. Pentru acest joc îți recomandăm să alegi Netbet, Fortuna Casino sau Superbet.

Este posibil să descarci jocul?

Spre deosebire de versiunea jocului Book of Ra Deluxe, Book of Ra simplu nu este disponibil spre descărcare pe toate dispozitivele. În schimb, în cazul în care ai dispozitiv Android, poți descărca fișierul APK și instala aplicația.

Alte sloturi
40 Burning Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
40 Linii
Joaca
Flaming Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95% RTP
40 Linii
Joaca
Power Stars
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94,7% RTP
10 Linii
Joaca
Lucky Lady Charm
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94% RTP
9 Linii
Joaca