Power Stars - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Power Stars Joaca
Role
5
Linii
10
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Slotul Power Stars utlizează următoarele simboluri și plăți:

  • Steaua - simbolul sălbatic și înlocuiește alte simboluri pentru a forma plăți câștigătoare. Steaua apare doar pe rolele 2, 3 și 4, extinzându-se pentru a umple întreaga bobină ori de câte ori aterizează. Acest simbol nu oferă plăți câștigătoare pe cont propriu.
  • 7 - plătește 500 de credite pentru 5 simboluri, 250 pentru 4 și 50 pentru 3.
  • Clopot - plătește 250 de credite pentru 5 simboluri, 100 pentru 4 și 25 pentru 3.
  • Pepene verde, struguri - aceste simboluri plătesc la fel, oferind 100 de credite pentru 5 simboluri, 25 pentru 4 și 10 pentru 3.
  • Vinete, portocaliu - oferă 75 de credite pentru 5 simboluri, 15 pentru 4 și 5 pentru 3.
  • Cireșe, lămâie - aceste simboluri plătesc 50 de credite pentru 5 simboluri, 10 pentru 4 și 5 pentru 3.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Așa cum sugerează tema sa clasică, Power Stars nu este un slot bogat în bonusuri. Singurele caracteristici speciale pe care le obții includ o expansiune wild și re spin - ambele fiind declanșate de thestar wild.

Cealaltă caracteristică este opțiunea Gamble, care vă oferă posibilitatea de a vă mări plățile după victorii. Mai jos puteți vedea mai multe despre caracteristica Gamble, star expanding și re spin.

Star Expanding Wild și Re Spin. De fiecare dată când obții o stea pe role, aceasta se extinde pentru a umple acel rol cu simboluri sălbatice. De asemenea, vei primi o rotire gratuită, cu stelele sălbatice în expansiune rămase la locul lor. Dacă obțineți o altă stea într-una dintre rolele din mijloc, veți declanșa o altă rotire, cu stelele sălbatice rămase la locul lor. Puteți câștiga până la 3 re spinuri dacă puteți umple cu stele rolele 2, 3 și 4.

Caracteristică Gamble. După orice plată câștigătoare, puteți face clic pe caracteristica Gamble pentru a încerca să dublați premiul. Aceasta vă duce la un al doilea ecran, unde veți vedea o carte de joc ciudată care arată ca un glob ocular albastru. Pe lângă aceasta, cartea de joc schimbă rapid culorile din roșu în negru, în timp ce scoate un sunet enervant. Scopul este de a ghici corect dacă culoarea cărții de joc va fi roșu sau negru. În cazul în care alegerea ta corespunde cu cea a jocului, îți vei dubla pariul și vei avea opțiunea de a-ți colecta câștigurile sau de a continua să joci. Poți câștiga de până la 6 ori înainte de a fi forțat să ieși în jocul principal pentru cel puțin încă o rotire.

Unde poți juca pentru bani reali

Betano, Sportingbet și Betfair sunt cazinourile online licențiate unde poți juca Power Stars pentru bani reali. Totodată, poți analiza pe site-ul nostru lista cazinourilor online licențiate din România. Acolo poți vedea și alte cazinouri online licențiate din România pe care se recomandăm cu încredere.

Este posibil să descarci jocul?

Jocul poate fi descărcat doar pentru dispozitivele Android. Jocul nu este disponibil în aplicația oficială Play Market, în schimb, poți descărca filierul APK și instala aplicația direct în dispozitiv. 

Alte sloturi
Lucky Lady Charm
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94% RTP
9 Linii
Joaca
5 Dazzling Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96,7% RTP
10 Linii
Joaca
Lord of The Ocean
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Dolphin Pearl
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca