40 Burning Hot - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
40 Burning Hot Joaca
Role
5
Linii
40
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

40 Burning Hot îți oferă câștiguri progresive și pune la dispoziția ta 5 role. Aceste role generează 40 de linii de plată la fiecare rotire.Simbolurile slotului țin de tematica fructurilor, au un design atrăgător și modern.

Ideea jocului este simplă - rotește rolele până când obții simboluri identice de la stânga la dreapta de-a lungul liniilor de plată. Jocul este format din 11 simboluri, 8 dintre care sunt simbolurile fructelor, 1 - este simbolul Expanding Wild și 2 sunt simboluri Scatters. De fapt, aceste simboluri nu reprezintă ceva nou pentru un slot de acest tip. Simbolurile respective sunt destul de răspândite în lumea jocurilor de noroc cu fructe. În 40 Burning Hot, simbolurile precum portocalele, lămâile și cireșele îți aduc câștiguri cu valoare redusă. Cel mai curând îți pui întrebarea: Atunci care sunt simbolurile care aduc câștiguri mai mari? Pentru a obține câștiguri mai mari este nevoie să obții combinații formate din trei sau mai multe clopote, pepeni verzi sau struguri. Simbolu care îți aduce cele mai mari câștiguri este cel al cifrei 7 șapte. Chiar și o combinație formată din 2 de 7 îți poate aduce câștiguri considerabile.

Simbolul WIld în 40 Burning Hot este reprezentat prin simbolul Four Leaf Clover. Acest simbol îți poate cădea pe rolele 2, 3 și 4. Un aspect important al acestui simbol constă în faptul că simbolul Wild poate înlocui toate simbolurile de pe același tambur, cu excepția simbolului Scatters.

Cât despre simbolul Scatters, acesta este reprezentat prin 2 simboluri. Este vorba despre simbolul Purple Star și Dollar Sign. În cazul în care îți cade unul dintre aceste simboluri obții o victorie de tipul Scatters (indiferent de simbolul care ți-a picat). 

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Bonusurile și rundele bonus în 40 Burning Hot sunt de câteva tipuri. Astfel, jucând vei putea obține:

  • Wild card;
  • Simbol Scatters
  • Câștig Jackpot.

Aceste bonusuri, pe lângă faptul că îți amplifică plăcerea de joc, îți oferă și o bună oportunitate de a obține câștiguri mai mari. În continuare descriem mai detaliat fiecare bonus în parte și în special modul în care acesta poate fi obținut.

Wild Card-ul poate ateriza doar pe rolele 2,3 și 4. Simbolul acestui bonus este un trifoi. Acest simbolul, în mod autonom, nu îți oferă câștiguri. În schimb, Wild Card-ul poate completa celelalte simboluri câștig[toare, amplificându-ți câștigurile. Simbolul Scatters reprezentat prin 2 simboluri (Purple Star și Dollar Sign) îți oferă câștiguri de până la 80000 monede în cazul în care îți cade o combinație din 5 simboluri Scatters pe linie. O combinație formată din 3 simboluri Scatters îți va oferi un câștig mai modest (de până la 2400 de monede). Ultimul bonus al slotului pe care îl vom analiza este Jackpot-ul. Acest bonus îți poate nimeri aleatoriu și reprezintă câștiguri considerabile.

Unde poți juca pentru bani reali

Poți juca 40 Burning Hot pentru bani reali în cazinou online licențiat din România, care oferă posibilitatea de a juca în acest joc. Îți recomandăm să alegi un cazinou online din România licențiat. Pe site-ul nostru poți vedea TOP-ul cazinourilor licențiate din România unde poți juca pacanele online, iar pentru Burning Hot îți recomandăm cazinourile Admiral, Betano și Unibet

Este posibil să descarci jocul?

În cazul în care dorești să ai o versiune portabilă a jocului, poți descărca fișierul APK pentru versiunea Android. Totodată, sunt o groază de opțiuni de a juca 40 Burning Hot online gratuit fără înregistrare și fără a descărca aplicația.

Alte sloturi
Flaming Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95% RTP
40 Linii
Joaca
Lord of The Ocean
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Dice and Roll
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96,5% RTP
10 Linii
Joaca
Fruit Cocktail
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95,6% RTP
9 Linii
Joaca