Book of Ra: Deluxe - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Book of Ra: Deluxe Joaca
Role
5
Linii
10
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Simboluri Book of Ra Deluxe sunt literele A, K, Q, J, urmate de simbolul 10 royals și câteva simboluri speciale: gândac scarabeu, zeul cerului Horus, Tutankhamen și exploratorul. Este necesar de menționat că simbolul Exploratorul este cel mai profitabil Acesta îți oferă x1,10,100 sau x500 pentru 2,3,4 sau 5 într-o singură combinație.

Simbolul Scatter și simbolul Wild este înlocuit prin simbolul Book of Ra. Încloduind aceste simboluri, simbolul Book of Ra îți amplifică câștigul de 2, 20 sau 200 ori pentru 3,4 sau 5 pe o singură linie de plată.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Bonusul cel mai atractiv al jocului sunt rotirile gratuite. Obținând acest bonus vei putea roti gratuit rolele slotului. Totodată, rotirile gratuite în Book of Ra Deluxe sunt puțin diferite de cele din jocul clasic. În cazul în care în urma rotirii gratuite vei obține 3 Scatters, jocul îți va mai oferi un bonus din 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x. Acest lucru ar însemna că toate câștigurile pe care le vei obține în urma acestor 10 rotiri gratuite se vor dubla.  Un alt bonus îl reprezintă jocul de noroc cu șanse 50/50. Dacă vei alege să joci, vei putea să-ți dublezi câștigul, dar totodată, vei risca să pierzi întregul câștig obținut în rotirea respectivă.

Deși principala atracție este funcția de rotiri gratuite, merită menționată și funcția de jocuri de noroc. Orice victorie poate fi jucată într-un joc de noroc 50/50, dacă alegeți să faceți clic pe butonul de pariere de sub role. Puteți fie să vă dublați câștigurile, fie să pierdeți totul, așa că mai bine alegeți cu înțelepciune aici.

Book of Ra Deluxe rotiri gratuite Book of Ra Deluxe este, la fel ca originalul, totul despre funcția de rotiri gratuite. Cu toate acestea, în versiunea Deluxe, rotirile gratuite vin cu o funcție suplimentară pe care nu o veți găsi în jocul original. Declanșați rotirile gratuite aterizând cel puțin 3 împrăștieri, iar acest lucru vă oferă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 2x, astfel încât fiecare victorie să se dubleze. Înainte ca funcția de rotiri gratuite să înceapă, se alege un simbol. Acest simbol va fi simbolul care se extinde și se poate extinde peste 3 poziții pe role. Puteți obține mai mult de unul dintre acest simbol și acest lucru poate duce la câștiguri destul de decente. De asemenea, puteți declanșa din nou mai multe rotiri gratuite aterizând mai multe împrăștieri Book of Ra. Jackpot-ul Book of Ra Deluxe (câștig maxim) Nu există un jackpot progresiv în Book of Ra Deluxe, dar puteți câștiga plăți destul de decente chiar și așa. Câștigul maxim este de 10035 x pariu, ceea ce nu este prea rău pentru un joc cu varianță mare.

Unde poți juca pentru bani reali

Îți recomandăm să joci Book of Ra Deluxe doar în cazinouri online licențiate din România. O alegere potrivită ar fi Sportingbet, Unibet sau Admiral.

Este posibil să descarci jocul?

Book of Ra Deluxe este disponibilă spre descărcare pentru dispozitivele Windows, MacOS, iOS și Android. Tot ce trebuie să faci, este să descarci aplicația și să o instalezi.

Alte sloturi
Dolphin Pearl
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Sizzling Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
93% RTP
9 Linii
Joaca
5 Dazzling Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96,7% RTP
10 Linii
Joaca
Extra Stars
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95% RTP
10 Linii
Joaca