Sizzling Hot - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Sizzling Hot Joaca
Role
5
Linii
9
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Sizzling Hot este un slot popular de la Novomatic Games, câștigând o popularitate mare datorită simplității acestuia, a gameplay-ului avansat pentru acele timpuri când a fost lansat și a RTP-ului bun.

Sizzling Hot este un joc cu 5 role, 5 linii de plată și este centrat pe setarea clasică a loturilor vechi, adică tema tradițională a fructelor. Slotul respectiv numă în mecanismele sale 8 simboluri diferite tipuri de fructe, cum ar fi: pepene verde, prune, lămâie, portocală, struguri și cireșe, numărul 7 și o stea galbenă. Simbolurile sunt prezentate în culori clare, strălucitoare, pe un fundal albastru închis, care are un efect vizual foarte atrăgător, ceea ce sporește dorința și tentația jucătorului de a juca mai mult și mai mult. O altă caracteristică grafică distractivă este modul în care simbolurile izbucnesc în flăcări ori de câte ori este lovită o linie câștigătoare. Efectele grafice ale jocului, împreună cu efectele sonore scurte, ascuțite, electronice, creează un concept de joc rapid, „fierbinte”, foarte caracteristic tuturor jocurilor de acest tip.

Liniile de plată din jocul fierbinte Hot sunt fixe (toate liniile de plată sunt activate automat). Cu toate acestea, pariul pe linie poate fi ajustat în orice moment al jocului, oferind astfel o mare flexibilitate jucătorului. Pe măsură ce începe jocul, pariul minim va fi prezentat în partea de jos a ecranului. Jucătorul poate folosi apoi butoanele + / - pentru a regla pariul.

În partea de jos a ecranului se va afișa, de asemenea, pariul total pe rotire, calculat ca pariu pe linie x numărul de linii activate (de exemplu, dacă pariul pe linie este de 0,05 € și sunt activate 5 linii de plată, pariul pentru rotire va fi 0,25 €).

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

Atunci când un jucător reușește să obțină trei sau mai multe simboluri scatter pe sizzling, care sunt reprezentate de o stea pe oricare dintre role, runda bonus este activată. dar aceasta nu este singura caracteristică bonus oferită jucătorilor din jocul Sizzling Hot. Un alt bonus tentant și profitabil care atrage jucătorii este caracteristică „Gamble”. Cu această caracteristică, jucătorul își poate crește câștigurile și mai mult, alegând culoarea corectă (roșu sau negru) a următoarei cărți extrase dintr-un pachet virtual de cărți. Cu această caracteristică, jucătorul are 50% șanse să-și dubleze (sau să-și piardă) câștigurile în ultima rotire. Ori de câte ori se obține o victorie, apare butonul de jocuri de noroc care permite jucătorului să-și înmulțească câștigurile. Acest lucru este posibil prin cererea de a alege o carte roșie sau neagră, efectuându-se după aceasta o extragere și dacă cartea extrasă se potrivește cu a câștigătorului, acesta câștigă. Atâta timp cât alege corect, jucătorul poate continua să joace caracteristică Gamble de 5 ori la rând sau se poate opri și colecta câștigurile la acel moment.

Unde poți juca pentru bani reali

Poți juca Sizzling Hot online pentru bani reali pe Sportingbet, Netbet sau Superbet. Totodată, poți vedea lista cazinourilor online licențiate din România unde poți juca Sizzling Hot și alte jocuri pacanele România 2021.

Este posibil să descarci jocul?

Poți descărca jocul pentru dispozitivele MacOS, iOS, Windows sau Android. În acest sens jocul este foarte flexibil, ai posibilitatea să-l instalezi pe dispozitivul tău și să te bucuri de joc!

Alte sloturi
Book of Ra 6
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Book of Ra
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94,4% RTP
9 Linii
Joaca
Jewels 4 All
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
94,4% RTP
9 Linii
Joaca
Flaming Hot
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95% RTP
40 Linii
Joaca