Betano

100% până la 500 RON
Bonus de bun venit
Sigur
Aplicație mobilă disponibilă
Suport 24/7
bonusuri de înscriere
Metode de depunere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Paysafecard Ecopayz
Metode de retragere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Neteller Paysafecard Ecopayz
Rotiri gratuite: da
Aplicatie mobila: Android, iOS
Pariu: x30+
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 17 Octombrie 2021
Sloturi online
200+
Bonusuri
1
Licență
MGA
Blackjack
Craps
Live Dealer
Pokies
Ruletă
Videopoker
Android
Apple
Windows

Betano este o agenție de pariuri online, ce deține licența de activitate pe teritoriul României din anul 2015. Aceasta oferă posibilitate jucătorilor români, atât de a face pariuri sportive pentru numeroase tipuri de sport, cât și să joace la sloturi și la jocuri de cazino.

100% până la 500 RON
Bonus de bun venit
Min.dep
20 RON
Wager
x25
4 evaluările utilizatorilor

Conţinut [Arată]

Betano: avantaje

 • Varietate mare de sporturi pe care poți paria;
 • Casino Live;
 • Chat Live;
 • Live streaming la evenimente sportive (doar în calitate de promoții);
 • Posibilitatea de periere live;
 • Compatibilitatea aplicației cu Android și iOS.

Betano: dezavantaje

 • Restricție de accesare a site-ului pentru anumite regiuni.

Bonusurile oferite jucătorilor Betano

Primul bonus cu care te întâlnește Betano în comunitatea sa, este cel de bun venit. La primul tău depozit, primești bonus de 100%, cu valoarea maximă de 500 RON. Cu acești bani îi poți încerca norocul, atât pentru a face pariuri sportive, cât și pentru a juca la sloturi și jocuri de cazino.

Betabo, de asemenea, își oferă o promoție, numită „pierdere la limită”. Aceasta constă în faptul că îți returnează maxim 100 RON, dacă ai făcut între 5 și 10 pronosticuri la fotbal și baschet și ai pierdut doar o singură selecție. Pentru a beneficia de această promoție, este necesar să pariezi cu o cotă minimă de 1,65 pentru fiecare variantă.

Anul infiintarii
2019
Jurisdicții
MGA
Dealer live
Yes
Plată medie
96%
Politica de autoexcludere
Yes

Un alt bonus propus de Betano este cel pentru pariuri multiple. Acesta se acordă în cazul în care faci între 4 și 10 pronosticuri, la o cotă minimă de 1,50. Un bilet de 4 pronosticuri ajunge la un bonus de 10% de câștig, iar cel de 10 pronosticuri - la 50% de câștig.

Promoția „miza înapoi la 0:0” constă în faptul că Betano îți returnează banii înapoi pentru pariurile de tip pauză/final sau scor exact, în cazul în care meciul se finalizează așa cum și a început cu 0:0.

Betano: rotiri gratuite

Betano nu oferă rotiri gratuite pentru jocurile ca la aparate.

Bonus fără depunere la Betano

Betano nu oferă bonusuri fără depunere, în schimb aici găsești alte bonusuri atractive, descrise mai sus.

Cupoane, coduri bonus și vouchere Betano

Atunci când dorești să primești careva bonusuri sau să iei parte la promoții, nu sunt necesare coduri bonus, cupoane sau vouchere.

Ce software folosește Betano?

Novamatic Games, Playtech, Microgaming - sunt doar câțiva dintre furnizorii de bază de software pentru jocuri de cazino și sloturi, pe care îi au cei de la Betano. POți fi sigur că cu ei n-o să ai timp de plictiseală, atunci când merge vorba despre cazino.

Prelucrarea retragerii Ewallet
Imediat
Prelucrarea retragerii prin transfer bancar
Imediat
Prelucrarea retragerii prin intermediul cardurilor de credit / debit
1-2 zile
Suma minimă de retragere
120 RON
Este acceptat manual flush-ul?
No

Ce tipuri de jocuri găsești la Betano?

Te întrebi care sunt cele mai populare jocuri de masă la Betano? În rândurile ce urmează îți propunem câteva dintre ele: Cashback Blackjack, Diamond Roulette, Premium Blackjack, Blackjack Surrender, Heads-up Holdem, 101 Roulette, Frankie Dettori’s Blackjack, Deuces Wild, etc.

Jocuri și sloturi Betano

Printre cele mai populare sloturi pe care le pune la dispoziție Betano utilizatorilor săi sunt următoarele: Shining Crown, Burning Hot, 40 Hot & Cash, The Dog House, Divine Fortune, Sweet Bonanza, Captain Venture, Book of Ra, Wolf Gold, Lucky Lady’s Charm, Chilli Heat, Golden City, Ultra Hot, Hot Spin, și multe altele. 

Metode de de plată acceptate la Betano

Betano pune la dispoziție utilizatorilor săi câteva metode de plată. Jucătorul poate alege oricare dintre acestea, în dependență preferințe în ceea ce constă timpul de procesare și sumele minime sau maxime de depunere și retragere.

Metode de depunere/retragere

Depunere

Retragere

Depunere minimă

Retragere minimă

Timpul de procesare

Card

da

da

20 RON

120 RON

imediat

Transfer bancar

da

da

0 RON

1 RON

1-2 zile

Skrill

da

da

20 RON

120 RON

imediat

Neteller

da

da

40 RON

120 RON

imediat

Paysafecard

da

da

20 RON

 

imediat

Aplicația mobilă a cazinoului Betano

Betano pune la dispoziție utilizatorilor săi opțiunea de a descărca aplicația direct în telefon, pentru a avea acces facil la serviciile acestuia oricând și oriunde. În următoarele rânduri descriem pe scurt cum poți face acest luru.

Aplicația Betano pentru dispozitivele iOS

Deținătorii de iPhone au posibilitatea de a face pariuri sportive pe Betfair de oriunde. Este necesar doar să descarci aplicația de pe App Store.

Aplicația Betano pentru dispozitivele Android

Deținătorii de Android au posibilitatea de a descărca aplicația Sportingbet prin intermediul fișierului APC de pe site.

Securitatea jucătorilor și suport clienți Betano

În cazul în care dorești să iei legătura cu asistenții din Departamentul de Relații cu Clienții, o poți face în câteva modalități. În următoarele rânduri îți comunicăm care sunt acestea și orele în care poți face acest lucru.

 • Chat Live. Poți face legătura cu asistenții suport prin Chat Live de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 și 24:00. Această modalitate este una extrem de utilă și rapidă, prin care comunici problema cu te-ai confruntat și în aceeași clipă poți primi soluția la aceasta.
 • Messenger. Acest serviciu este disponibil, de asemenea, în același interval orar.
 • E-mail. În cazul în care ai întâmpinat anumite dificultăți în utilizarea serviciilor Betano în afara orelor 10:00 și 24:00, atunci te poți adresa la Suport Clienți prin intermediul e-mail-ului, iar aceștia îți vor procesa solicitarea și vor găsi soluții optime în cel mai scurt timp posibil.
 • Call Center. La momentul actual această modalitate de comunicare cu Departamentul Suport CLienți nu este disponibilă. Însă, Betano promite că în curând aceasta va funcționa în intervalul de ore 10:00 și 22:00.

În activitatea pe care o desfășoară, Betano se sprijină pe câteva politici și regulamente bine stabilite: Politica de Confidențialitate, protecția datelor cu caracter personal, Jocul Responsabil.

Avantaje
10+ furnizori de slot machine renumiți.
Aplicație pentru smartphone-uri și tablete Android, iOS.
Multe promoții, turnee.
Pariuri sportive și cazino online.
Dezavantaje
Este dificil să câștigi premii în turnee din cauza numărului mare de jucători cu experiență.

Poți fi sigur că prima și cea mai importantă prioritate a acestei case de pariuri este  protejarea datelor tale cu caracter personal. Pe lângă utilizarea a celor mai moderne tehnologii pentru securitate, Betano îți mai dă câteva sfaturi, pe care ai putea să le utilizezi pentru a te proteja:

 • este nevoie să schimbi cât mai des parola contului tău;
 • să utilizezi parole puternice;
 • să ieși din cont de fiecare dată când finalizezi cu activitatea pe site;
 • urmărește permanent istoricul contului tău, pentru a duce evidența a ceea ce faci și dacă tu faci acele activități;
 • și cel mai important lucru este să nu divulgi nimănui numele contului tău și parola acestuia.

Printre sfaturile pe care ți le oferă Betano, atunci când vine vorba despre Jocul Responsabil se pot număra următoarele:

 • stabilește-ți limitele de depunere, ce pot zilnice, săptămânale sau lunare;
 • exclude-te de sine stătător, în cazul în care simți că ai anxietate, proastă dispoziție sau furie;
 • și nu uita că jocurile trebuie să aducă doar distracție.

FAQ

Cum verific dacă înregistrarea contului meu a fost realizată cu succes?

În cazul în care înregistrarea contului tău a fost realizată cu succes, vei fi logat automat și vei avea posibilitatea să vezi care este soldului contului tău. Acest lucru vei putea să-l faci indiferent de pe ce dispozitiv ești, fie de pe PC, fie de pe telefon sau tabletă.

Ce fel de tranzacții pot realiza în cazul în care procesul de verificare a contului nu este finalizat?

În cazul în care procesul de verificare a contului tău nu este terminat, ai posibilitatea de a efectua doar depuneri în contul tău, nu și retrageri. Acestea vor fi disponibile doar după ce se finalizează verificarea contului pe care-l deții.

Din ce motiv nu pot retrage toată suma disponibilă din contul meu?

Fiecare metodă care îți sunt puse la dispoziție de către Betano are suma minimă pe care o poți retrage. De aceea, este recomandat de fiecare dată să te asiguri care este acea sumă de la care poți solicita banii, în dependență de metoda de retragere aleasă. În cazul în care ai participat la anumite promoții și au luat careva bonusuri, atunci trebuie să îndeplinești toate cerințele și termenii stabiliți pentru acea promoție. Doar în acest caz vei putea retrage banii disponibili.

Scrie comentariu