Revizuirea cazinoului Unibet

100% pâna la 300 RON + 100 de rotiri gratuite
Bonus de bun venit
Top
Joc complet instantaneu
Suport 24/7
Depunere minimă 25 RON
Metode de depunere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Paysafecard Trustly
Metode de retragere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Paysafecard Trustly
Rotiri gratuite: da
Aplicatie mobila: no
Pariu: x25
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 17 Octombrie 2021
Sloturi online
340+
Bonusuri
2
Licență
MGA
Blackjack
Craps
Live Dealer
Pokies
Ruletă
Videopoker
Android
Apple
Windows

Unibet a fost înființat în anul 1997, având o misiune importantă: să distribuie cunoștințele în sporturi, astfel încât să ajute jucătorii să facă pariuri într-un mod informat și gândit. Cazinoul mereu pune în centrul tuturor activităților și ofertelor lor - clientul. Unul dintre scopurile de bază ale companiei este să îndrume jucătorul să înțeleagă ce ar dori și ce i-ar plăcea să facă, fără a pierde timpul pentru produse și servicii irelevante pentru aceștia.

100% pâna la 300 RON + 100 de rotiri gratuite
Bonus de bun venit
Min.dep
25 RON
Wager
x35
3 evaluările utilizatorilor
între 5 și 20 de rotiri gratuite
Rotiri gratuite în fiecare lună
Min.dep
-
Wager
x35
3 evaluările utilizatorilor

Conţinut [Arată]

Avantajele de a juca la Unibet

 • Live casino;
 • Transmisie Live-Video la peste 30000 de evenimente;
 • Varietate mare de metode de depunere și retragere a câștigurilor;
 • Posibilitate de a juca de pe telefon, tabletă sau calculator;

Dezavantajele de a juca la Unibet

 • Relativ puține bonusuri ocazionale.

Promoții și bonusuri oferite jucătorilor Unibet

Anul infiintarii
1997
Jurisdicții
MGA
Dealer live
Yes
Plată medie
97.05%
Politica de autoexcludere
Yes

Pentru a încuraja jucătorii să se înregistreze pe UniBet, cazinoul oferă noilor utilizatori bonusuri personalizate de bun venit. Primești 100% bonus, cu valoarea maximă de 300 RON pentru a efectua pariuri sportive. Pe lângă acest lucru ți se mai oferă acces gratui tla Unibet TV pentru a urmări meciurile pentru care ai pariat.

În ceea ce privește Unibet Cazino, bonusul de bun venit constă în faptul că la prima depunere, primești 100% bonus, valoarea maximă fiind de 1000 RON. Comparați bonusurile cu promoțiile Admiral.

Unibet îți mai pune la dispoziție multe alte oferte și promoții ocazionale. Pentru a cunoaște despre ele, este important să verifici permanent care sunt schimbările în secțiune de bonusuri ale celor 2 subdiviziuni ale Unibet-ului.

Mai jos găsești o descriere a bonusurilor ocazionale.

Bonus oferit

Valoarea mizelor jucate

Perioada

100 rotiri gratuite

200 RON

3 zile la rând

200 rotiri gratuite

200 RON

5 zile la rând

500 rotiri gratuite

200 RON

7 zile la rând

Rotiri gratuite

Pentru jucătorii noi veniți, Unibet Pariuri oferă bonus de bun venit în valoare de 100 rotiri gratuite pentru slotul Burning Hot, pe care îl poți juca atât în browser-ul tău, cât și de pe telefonul mobil.

Pentru prima depunere la Unibet Cazino, ți se oferă 100 rotiri gratuite la același slot, pentru a te putea bucura și mai mult de magia cifrelor.

Bonus fără depunere la Unibet

Unul dintre bonusurile pe care ai ocazia să le primești este bonusul Recomandă un Prieten. Unibet îți acordă 150 RON bonus pentru fiecare prieten pe care îl aduci în comunitate și care își înregistrează un cont și face depozit. Ai șansa să profiți de această promoție de 5 ori și să aduci un câștig suplimentar contului tău.

 • Unibet nu oferă jucătorilor coduri bonus, cupoane sau vouchere.

Software Unibet

Prelucrarea retragerii Ewallet
Imediat
Prelucrarea retragerii prin transfer bancar
până la 5 zile
Prelucrarea retragerii prin intermediul cardurilor de credit / debit
până la 5 zile
Suma minimă de retragere
25 RON
Este acceptat manual flush-ul?
No

Unibet pune la dispoziție jucătorilor săi jouri produse și concepute de către cei mai renumiți furnizori de software, cum ar fi: Novamatic, Play’n Go, Playson, Pragmatic Play, Playtech, etc.

Ce tipuri de jocuri găsești la Unibet

Printre cele mai populare jocuri de cazino cu care se pot bucura jucătorii Unibet și în care își pot pune la încercare norocul sunt: Blackjack Lobby, Roulette Lobby, Blackjack, Roulette, European Blackjack, etc.

Sloturi Unibet

UniBet pune la dispoziție jucătorilor săi o gamă vastă de jocuri ca la aparate și jocuri de masă. Aceștia au posibilitatea să-și încerce norocul în cele mai populare sloturi, cum ar fi:

 • Sizzling Hot Deluxe;
 • Book of Ra Deluxe;
 • Book of Dead;
 • Lucky Lady’s Charm;
 • Legacy of Dead;
 • Sweet Bonanza;
 • Reactoonz;
 • Money Train;
 • The dog House;
 • Rise of Olympus;
 • și multe altele.

Metode de depunere și retragere acceptate la Unibet

Una dintre caracteristicile cele mai importante în experiența de depunere și retragere a câștigurilor a  jucătorului  este ușurința cu care o poți face. Din această cauză, UniBet a implementat o gamă destul de mare de metode prin care ai posibilitate de a depune și retrage banii. În tabelul de mai jos găsești o descriere a trăsăturilor cheie pentru fiecare metodă de depunere / retragere.

Metodă de plată

Comision reținut

MIN

MAX

Card de credit / debit

2%

25

50000

Trustly

2%

50

5000

Skrill

2%

65

50000

Paysafecard

5%

25

3000

Transfer bancar

0%

Fără restricții

Fără restricții

Versiunea mobilă a cazionoului Unibet pentru jucătorii români

Poți juca Unibet și de pe dispozitivele mobile pe care le ai. Mai jos am descris de pe care dispozitiv mobil poți juca sloturile tale preferate de la Unibet.

 • Deținătorii dispozitivelor Apple au posibilitatea de a descărca aplicația SuperBet prin intermediul App Store, pentru a face pariuri sportive și a juca sloturi.
 • Deținătorii de Android au posibilitatea de a descărca aplicația SuperBet prin intermediul fișierului APC de pe site, pentru a face pariuri sportive și a juca sloturi.

Serviciul suport clienți

Avantaje
Aplicație mobilă (Android, iOS).
Promoții și turnee cu premii mari.
200+ jocuri jackpot.
Există o retragere instantanee a fondurilor.
Dezavantaje
Se pot aplica taxe pentru plăți.

UniBet oferă un serviciu clienți care este deschis de luni până duminică, în intervalul orar dintre 9:00 și 24:00. În afara acestor ore care au întâmpinat careva probleme sau neclarități în timpul utilizării serviciilor, pot lua legătura directă cu asistenții prin intermediul Live Chat-ului internațional sau prin e-mail, care este deschis 24/24.

Pentru a asigura siguranța jucătorilor și a datelor lor, UniBet utilizează tehnologia SSL (Secure Socket Layer). Acest sistem de securitate criptează, salvează și stochează informațiile tale cu caracter personal. Securitatea acestor sisteme și aplicații sunt verificate periodic pentru a exclude posibilele erori în timp. Plus la aceasta, UniBet mai utilizează un Sistem de Detectare a Intruziunilor, care non-stop monitorizează toate activitățile care sunt efectuate pe aplicații și platforme pentru a depista și elimina posibilele atacuri.

Unibet activează, inclusiv, în concordanță cu Politica de Confidențialitate și cea de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

FAQ

Cum pot verifica contul meu pe UniBet?

În conformitate cu condițiile și regulamentul UniBet, clienți trebuie să-și verifice contul în decurs la 30 de zile de la crearea acestuia. În cazul în care nu faci acest lucru, nu vei putea retrage câștigurile. Pe pagina de Verificare la Unibet poți afla care documente sunt necesare pentru a-ți verifica contul și ulterior să le încarci pe aceeași pagină. Aceste condiții sunt implementate pentru a proteja jucătorii de furtul de identitate și de a facilita tranzacțiile.

Cum îmi pot redeschide contul?

Există câteva motive din care cauză ți s-a închis contul. De aceea UniBet îți oferă și soluțiile care te vor ajuta să-l reactivezi:

 • Contactează Suportul Clienți pentru a solicita redeschiderea, în cazul în care de sine stătător ai solicitat să-ți fie închis contul;
 • Verifică-ți contul. dacă în decurs de 30 de zile de la înregistrare nu ai verificat, atunci acesta automat de închide.

În cazul în care te-ai autoexclus, trebuie să aștepți ca această perioadă să se finalizeze.

De ce nu am primit bonusul promis?

Trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile de acordare a bonusurilor. Acest lucru îl poți face în secțiunea ofertelor de bonusuri ale UniBet. În cazul în care ai primit rotiri gratuite, trebuie să citești cu atenție pentru care sloturi acestea sunt predestinate.

Scrie comentariu