Sportingbet cazino online

100% pâna la 700 RON + 100 de rotiri gratuite
Prima depunere
Plăți rapide
Depunere minimă 40 RON
Plăți instantanee
Suport 24/7
Metode de depunere: Carduri de credit Transferuri bancare Skrill Neteller Paysafecard
Metode de retragere: Carduri de credit Skrill Neteller Paysafecard
Rotiri gratuite: da
Aplicatie mobila: nu
Pariu: x30
Această recenzie a fost actualizată ultima dată la: 24 August 2022
Sloturi online
450+
Bonusuri
1
Licență
Romania
Blackjack
Craps
Live Dealer
Pokies
Ruletă
Videopoker
Android
Apple
Windows

Sportingbet este unul dintre liderii pe piața României, atât ca și casă de pariuri, cât și ca și cazino. Sportingbet a format un concept inedit, în ceea ce privește lumea virtuală: a despărțit pariurle sportive de cazino și a făcut 2 site-uri separate. Acest lucru reprezintă un avantaj de bază atunci când vine vorba comodității și ușurinței de accesare a ceea ce îți place. Însă, pe fiecare dintre site-uri există o trecere către celălalt site, fiind extrem de simplu de a schimba secțiunile.

100% pâna la 700 RON + 100 de rotiri gratuite
Prima depunere
Min.dep
40 RON
Wager
x30
1 evaluările utilizatorilor

Conţinut [Arată]

Lista avantajelor Sportingbet

 • 2 site-uri diferite: pentru cazino și pentru pariurile sportive;
 • Live Casino;
 • Chat Live;
 • Varietate mare de sporturi pe care poți paria;
 • Varietate mare de jocuri ca la aparate și jocuri de cazino;
 • Live streaming a meciurilor.

Lista dezavantajelor Sportingbet

 • Nu există chat non-stop;
 • Nu există aplicație pentru deținătorii de iPhone.

Promoții și bonusuri Sportingbet

Primul bonus cu care te întâlnește Sportingbet este cel de bun venit. Pentru secțiune de cazinou, acesta constă în acordarea de 100% a bonusului, cu valoarea de până la 700 RON în funcție de depunerea pe care o faci. Dacă dorești să primești acest bonus, este nevoie ca prima ta depunere să fie de minim 40 RON și să nu fie făcută prin intermediul Skrill și Neteller. Înainte de toate, trebuie să citești foarte atent Termenii și Condițiile de acordare a bonusului.

Pentru secțiunea de pariuri sportive, bonusul de bun venit se acordă după ce îți înregistrezi contul, depui minim 40 RON în cont și primești 100% bonus, cu valoarea maximă de 300 RON.

Anul infiintarii
1997
Jurisdicții
Romania
Dealer live
Yes
Plată medie
97.87%
Politica de autoexcludere
Yes

Rotiri gratuite

Jucătorii Sportingbet au posibilitatea să obțină zilnic până la 100 de rotiri gratuite, în cazul în care joacă la sloturi cu o valoarea de minim 80 RON. Aceste rotiri se acordă doar pentru jocul Aztec Gold și doar în intervalul orar dintre 09:00 și 08:59 EEST. Tot ce trebuie să faci este să acumulezi numărul necesar de puncte, după cum urmează:

Numărul de puncte necesare

Bonus (rotiri gratuite)

10 - 199,9

3

200 - 499,9

5

500 - 999,9

10

1000 - 2499,9

20

2500 - 4999,9

50

peste 5000

100

Te întrebi cum poți acumula aceste puncte? Mai jos îți prezentăm care sunt jocurile în care le poți primi și câte anume:

Fiecare 1 EUR sau 4 RON jucat la

Număr de puncte

blackjack / baccarat / video poker

0.20

Ruletă și alte jocuri de masă

0.33

sloturi / jocuri hi-lo

0.50

 • Sportingbet nu oferă jucătorilor săi bonusuri fără depunere. În schimb, aici poți găsi alte bonusuri atractive, descrise mai sus.
 • Sportingbet nu oferă jucătorilor săi coduri promo, vouchere sau cupoane În schimb, aici poți găsi alte bonusuri atractive, descrise mai sus.

Ce software folosește Sportingbet?

Sportingbet are cei mai buni furnizori de software din industria jocurilor ca la aparate și jocurilor de cazino. Printre acestea se pot număra Playtech și  Evolution Gaming.

Tipurile de jocuri Sportingbet

Head-up: Holdem, Perfect Blackjack Pro, Baccarat Combi, Premium Roulette European: sunt doar câteva denumiri de jocuri de cazino pe care ți l e pune la dispoziție Sportingbet. Toate acestea le găsești în secțiunea de jocuri de masă a site-ului predestinat cazinoului. 

Jocuri și sloturi online Sportingbet

Colecția Sportingbet găzduiește o groază de sloturi la care ai ocazia să-ți încerci norocul. Aici poți găsi următoarele jocuri ca la aparate: Joker Pro, Epic Ape, Starburst, Gonzo’s Quest, Aztec Gold, Gun and Roses, Football Champions Cup, Heart of the Frontier, Hook’s Heroes, Halloween Fortune, Jimi Hendrix, Epic Ape, Pyramid, Luminous Life, și multe altele.

Prelucrarea retragerii Ewallet
Imediat
Prelucrarea retragerii prin transfer bancar
până la 7 zile
Prelucrarea retragerii prin intermediul cardurilor de credit / debit
până la 5 zile
Suma minimă de retragere
40 RON
Este acceptat manual flush-ul?
No

Metode de depunere și retragere acceptate la Sportingbet

Sportingbet pune la dispoziție utilizatorilor săi, câteva metode de depunere și retragere: 

 • VISA;
 • VISA Electron;
 • Mastercard;
 • Skrill;
 • Skrill 1-Tap;
 • Neteller;
 • Paysafecard;
 • Bank Transfer;
 • Luxon;
 • Apple Pay.

Jucătorii au dreptul de a alege oricare dintre acestea, în funcție de termenul de tranzacționare și sumele minime pe care le pot depuna sau retrage.

Metode de depunere/retragere

Depunere

Retragere

Depunere minimă

Retragere minimă

Timpul de procesare

Visa/MasterCard

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

Apple Pay

da da 10 EUR 10 EUR până la 24 de ore

Luxon

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

PayPal

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

Transfer bancar

da

da

10 EUR

10 EUR

3-7 zile

Skrill

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

Neteller

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

Paysafecard

da

da

10 EUR

10 EUR

până la 24 de ore

Aplicație mobilă Sportingbet pentru jucătorii români

 • Dacă te interesează să descarci aplicația Sportingbet pentru dispozitivul tău mobil, mai jos găsești informații relevante la acest subiect.
 • La momentul actual, nu există o aplicație pentru deținătorii români de iPhone. 
 • Deținătorii de Android au posibilitatea de a descărca aplicația Sportingbet prin intermediul fișierului APC de pe site. Aplicația respectivă este oficială, de aceea nu vă speriați în cazul în care vă apare mesajul de avertizare împotriva virușilor.

Serviciul suport clienți oferit de către Sportingbet

Pentru a ajuta clienții săi în rezolvarea de probleme și neclarități din timpul jocului și pariurilor sportive, Sportingbet a implementat Chat Live. Prin intermediul acestei metode de comunicare, jucătorii pot lua legătura cu Serviciul Suport Clienți de luni până duminică, între intervalul de ore 09:00 și 23:00. În cazul în cazul te confrunți cu careva probleme în afara acestui interval, ai posibilitatea să iei legătura prin e-mail cu asistenții. Le explici problema în scris și ei te vor ajuta în cel mai scurt timp.

Avantaje
Cerințe de pariere ușoare pentru bonusul de bun venit (pariu x30).
Plăți instantanee.
Versiunea mobilă a cazinoului (Android, iOS).
În afară de sloturi, există toate popularele jocuri de masă și pariuri sportive ale dealerului live.
Dezavantaje
Nu există bonusuri săptămânale pentru jucătorii de cazino.

Pentru a te simți în siguranță atunci când joci sau faci pariuri pe Sportingbet, am implementat câteva politici și regulamente prin intermediul cărora activăm: Politica de Confidențialitate, regulamentul de utilizare, Jocul responsabil.

Sportingbet garantează jucătorii săi în colectarea, stocarea și păstrarea în siguranță a informațiilor cu caracter personal. Pe lângă acest lucru, casa de pariuri și cazinoul s-a angajat să protejeze, de asemenea, împotriva dependenței jucătorilor față de joc. Deci, fiecare persoană trebuie să înțeleagă că jocul trebuie să aducă o doză de distracție, însă în caz contrar, trebuie luate anumite măsuri de a preveni situația de a deveni o problemă.

FAQ

De ce este nevoie de a verifica contul?

Conform legislației în vigoare, Sportingbet este obligat să verifice contul fiecărui utilizator de serviciile acestuia. Motivele realizării acestor verificări sunt de preveni furt de identitate și de a verifica vârsta persoanei ce are intenția de a utiliza serviciile noastre. Pentru a verifica contul tău, avem nevoie de următoarele informații: un act de identitate (fie el carte de identitate, pașaport sau permis de conducere); adresa la care locuiești conform actului de identitate sau a unei facturi; codul personal de identitate.

Pot schimba moneda contului?

După ce te-ai înregistrat pe Sportingbet și ai ales moneda contului cu care o să faci tranzacțiile, nu o mai poți schimba. În cazul în care anumite circumstanțe unice, care necesită anume schimbare de monedă, poți contacta asistenții de la suport clienți, care o să analizez cazul și posibil să facă o excepție pentru tine.

Cât timp durează până primesc retragerea?

Pentru a efectua plata unei retrageri, este nevoie inițial pentru a o verifica. Verificarea retragerii nu durează mai mult de două zile. Fondurile urmează a fi transferate printr-o metodă de plată, pe care o alegi tu. De aceea, în funcție de fiecare modalitate de retragere, timpul de primire a banilor este diferită. Verificați termenul pentru fiecare modalitate, înainte de a-l fixa.

De ce nu a trecut depunerea pe care am făcut-o?

Dacă depunerea pe care ai făcut-o, prin intermediul cardului tău de debit sau cred, nu a venit în contul tău, este cazul să contactezi banca. Este posibil că anume banca și-a luat angajamentul să restricționeze tranzacțiile pentru anumite industrii. Cea mai sigură metodă în a evita erorile de tranzacționare este să utilizezi portofelul electronic.

Scrie comentariu