Jewels 4 All - slot pentru joc online

Joacă pe ecran complet
Jewels 4 All Joaca
Role
5
Linii
9
Rotiri gratuite
da
Sălbatic
da
Informație
Risc
da
Scatters
da
Rotiri gratuite
da
Wild
da
Multiplicator
da
Rundă bonus
2
Unde să joci

Jewels 4 All este realizat de dezvoltatorii companiei Novomatic - unul dintre iconicii dezvoltatori de sloturi. Acest slot are cinci role și nouă linii de plată. Graficul acestuia apelează la aspectul retro al sloturilor clasice. Bijuteriile și celelalte elemente ale mecanismului sunt concepute pentru a fi atrăgătoare din punct de vedere vizual, dar în același timp simple, fără prea multe animații. Jewels 4 All este, cu adevărat, un joc pentru toți, fiind simplu, oferind premii bune și având un RTP destul de mare - de 95%.

Diamante de toate formele și dimensiunile, bare de aur, pachete de numerar și alte bijuterii se găsesc pe tot ecranul, cu funcții diferite relevante pentru joc.

În slotul Jewels 4 All există 8 simboluri de joc, fiecare cu multiplicatorul său:

  • Pietrele prețioase, dintre care există doar patru specii, vă pot mări soldul cu o monedă atractivă de 500 - 20 000 EUR.
  • Lingourile de aur și o mulțime de bani - pot da 1000 și până la 50 000 de monede.
  • Coroana decorată cu bijuterii, ca simbol al puterii regale vă va oferi 2000, 10.000 și chiar 100.000 de monede.
  • Steaua jocului este simbolul Wild și, în mod tradițional, poate înlocui orice alt simbol pentru a completa combinații câștigătoare. Dar aspectul său nu este tradițional: apărând pe ecran, steaua se poate extinde cu 9 poziții în funcție de locul în care va cădea pe ecran.

Bonusurile și rundele bonus în detaliu

În conformitate cu stilul retro general al slotului și tendința de a menține lucrurile simple, jucătorii pot fi dezamăgiți să afle că nu există o rundă bonus separată, cum ar fi la alte sloturi cu același stil. Cu toate acestea, există o caracteristică specifică declanșată de simbolul Wild, care introduce o oarecare diversitate în joc. Simbolul îndeplinește funcția standard a unui Wild, înlocuind toate celelalte simboluri obișnuite și formând cele mai mari combinații de plată pe liniile de plată ale slotului. Cu toate acestea, steaua strălucitoare cu un simbol Euro în mijlocul său va oferi ceva mai mult, după cum indică apariția simbolului. Ori de câte ori Wild-ul aterizează pe role, se poate extinde la spațiile de simbol adiacente de pe role, răspândindu-se la un maxim de grilă 3x3 și creând mult mai multe oportunități de plată. Joacă Lucky Lady și compară caracteristicile.

Opțiunea de pariere este disponibilă în continuare ca o altă caracteristică care oferă plăți suplimentare. Este tipic pentru aspectul clasic de joc al sloturilor mai vechi, astfel  permițând jucătorilor să-și dubleze câștigurile la alegerea unei cărți.

Unde poți juca pentru bani reali

Poți juca Jewels 4 All online pe bani reali în cazinouri online licențiate din România. Poți juca Jewels 4 All în Unibet, Betfair sau MaxBet. Totodată, poți alege un alt cazinou licențiat din România din lista prezentată pe site-ul nostru.

Este posibil să descarci jocul?

Poți descărca jocul de noroc Jewels 4 All pentru dispozitivele Android și Windows. Pentru acest lucru este necesar să accesezi Microsoft Store sau Play Market.

Alte sloturi
Book of Ra 6
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96% RTP
9 Linii
Joaca
Mega Joker
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96,5% RTP
10 Linii
Joaca
Book of Ra: Deluxe
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
95,7% RTP
10 Linii
Joaca
Dice and Roll
Wild
Jackpot
Împrăștia
Demo
Rotiri gratuite
Mobil
96,5% RTP
10 Linii
Joaca